Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3] BF4 PREMIUM, HARDLINE.

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytania odnośnie battlefielda 4 na ps3.

1.Gdzie dostanę premium battlefielda 4? Czy mogę kupić w normalnym sklepie np. saturnie? Ogólnie opłaca się kupić czy może kupić inna grę?

2.Czy battlefield hardline to tylko multi? Ma może lepszą grafikę od bf4? Czym się różni od bf4?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

1.Gdzie dostanę premium battlefielda 4? Czy mogę kupić w normalnym sklepie np. saturnie? Ogólnie opłaca się kupić czy może kupić inna grę?

2.Czy battlefield hardline to tylko multi? Ma może lepszą grafikę od bf4? Czym się różni od bf4?

Battlefield Hardline prawie niczym się nie różni od 4. Trochę inne tryby gry i wygląd postaci, pojazdów itd.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Battlefield Hardline prawie niczym się nie różni od 4. Trochę inne tryby gry i wygląd postaci, pojazdów itd.

Hardline nie będzie miał żadnych dodatków itp.? No i czy ma on singla czy to jest tylko multi? To jest chyba taka poboczna część bfa?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Battlefield Hardline będzie miał Singla jak i Multi

No to lepiej kupić hardline czy premium do bf4? No a co z 1 pytaniem?

Opublikowano

Na Originie możesz kupić premium, w sklepach też powineneś dostać. Opłaca się kupić, moim zdaniem jest świetna.  Levolution cię zaskoczy. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Na Originie możesz kupić premium, w sklepach też powineneś dostać. Opłaca się kupić, moim zdaniem jest świetna.  Levolution cię zaskoczy. 

Możesz mi podać link bo nie mogę znaleźć premium na ps3 ;/ Tak się zastanawiam bo szukam tego premium i nigdzie znaleźć nie mogę, czy to w ogóle istnieje  o.O  o.O  o.O No ale przeziez jest pare dodatkow to premium tez powinno byc -,- Nie wiem czy umiesz czytać ale napisałem "Witam, mam do was pytania odnośnie battlefielda 4 na ps3.", ​a od kiedy orgin sprzedaje gry na inne platformy niż pc(oczywiście jak się da to zwracam honor, ale nie sądzę...)?

Opublikowano

Możesz mi podać link bo nie mogę znaleźć premium na ps3 ;/ Tak się zastanawiam bo szukam tego premium i nigdzie znaleźć nie mogę, czy to w ogóle istnieje  o.O  o.O  o.O No ale przeziez jest pare dodatkow to premium tez powinno byc -,- Nie wiem czy umiesz czytać ale napisałem "Witam, mam do was pytania odnośnie battlefielda 4 na ps3.", ​a od kiedy orgin sprzedaje gry na inne platformy niż pc(oczywiście jak się da to zwracam honor, ale nie sądzę...)?

Bylem przekonany, że da się kupić Premium również do konsol. Nie widzę w internecie premium na ps3. Popytaj w sklepach, jeśli powiedzą, że nie mają to na 100% nie ma. Jak widzisz w PC sprawa wygląda o wiele lepiej. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Dlatego ja nigdy w życiu nie kupię konsoli. 

Opublikowano

Bylem przekonany, że da się kupić Premium również do konsol. Nie widzę w internecie premium na ps3. Popytaj w sklepach, jeśli powiedzą, że nie mają to na 100% nie ma. Jak widzisz w PC sprawa wygląda o wiele lepiej. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Dlatego ja nigdy w życiu nie kupię konsoli. 

Konsole sa spoko, tylko widze cos ea kombinuje... jak nie bedzie to się na ps store kupi. Jak ktoś coś na temat tego premium na ps3 to niech napisze ;)

Opublikowano

Sprawdzałeś w PSN ?

Jest za 209zl, ale wolalbym kupic w sklepie.

Opublikowano

O ile dobrze mi wiadomo niestety nie ma takiej możliwości ale mogę się mylić.

Opublikowano

O ile dobrze mi wiadomo niestety nie ma takiej możliwości ale mogę się mylić.

No to lipa :D Kupię najwyzej na psn. Ale oplaca sie to premium kupic? Czy moze kupic inna gre za ta cene?

Opublikowano

Masz PC?

Mam pc, ale nie pójdzie mi bf4, zresztą teraz nauczylem sie grac na padzie w fpsy i jest z tego duzo wiekszy fun niz na myszce :D 

Opublikowano

http://allegro.pl/battlefield-4-bf4-4x-dlc-premium-ps3-okazja-i4562109244.html

tu coś jest ale nie wiadomo bo w temacie pisze że na ps3 ale w treści nic takiego nie ma najlepiej wyślij zapytanie

a dobra jednak jest po lewej stronie 

ale to jest bez premium ale 4 dlc może znajde coś jeszcze

Tyle, że premium daje jakieś tam bonusy, a tu mam tylko dlc.

Opublikowano

@Mr.Cukier to jest tylko usługa premium ze wszystkimi dodatkami i DLC bez podstawki BF4

No i ja takiego czegos szukam bo podstawke juz mam.

Opublikowano

No i ja takiego czegos szukam bo podstawke juz mam.

Na Originie kosztuje to ponad 150 zł. Można również kupić pojedynczo dlc ale się nie opłaca.  W innych sklepach znajdziesz premium poniżej 150 zł. 

Opublikowano

Na Originie kosztuje to ponad 150 zł. Można również kupić pojedynczo dlc ale się nie opłaca.  W innych sklepach znajdziesz premium poniżej 150 zł. 

Przypominam, że rozmawiamy o wersji ps3...

Opublikowano

Przypominam, że rozmawiamy o wersji ps3...

http://www.ceneo.pl/26529179 Mi się zdaje, że wersja premium jest na wszystkie platformy. Na pewno jest na ps4 bo taki youtuber przedstawiał dlc, więc na ps3 też musi być. Twórcy by zbankrutowali jakby premium było tylko na PC...

Opublikowano

http://www.ceneo.pl/26529179 Mi się zdaje, że wersja premium jest na wszystkie platformy. Na pewno jest na ps4 bo taki youtuber przedstawiał dlc, więc na ps3 też musi być. Twórcy by zbankrutowali jakby premium było tylko na PC...

Ja nie mówię, że premium nie ma na ps3 bo musi być... tylko że tu mam oznaczenie PC http://www.saturn.pl/gra-pc-electronic-arts-battlefield-4-premium,id-898910

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...